Interior design

Location: London 

Brief: Working with this client helped to produce a fantastic coffee shop experience in London. An integral part of the design is a large scale skylight installation that includes bespoke large lamp shades created especially for the project.

The result is an industrial wonderland filled with lots of reclaimed materials. This includes a  coffee school for people to learn how to make the perfect espresso. This project really is the next step for coffee shops going for the 'industrial look' The client was impressed by the concrete tile usage and a blend of different materials put together. 


Single storey extension 

Location: Burnley, Lancashire

Brief: The detached 200m2 two storey main house is a reverse-level layout, with two bedrooms and a bathroom downstairs and an open plan kitchen/living area above. Windows are a key element in the design, and have been carefully positioned so that light can enter from every direction. The extension has warm roof construction, with sedum planted on the roof of the single storey. 

A concrete floor screed increases the thermal mass of the building, acting as a heat store, and zoned underfloor heating has been installed throughout the house. 





New Build Tech Space

Client: Cubbies

Location: Blackpool Lancashire

Planning + Interior Design 

 

Two, two-storey buildings on a 1.3-acre site, consisting of ground floor, staff, client and prototype areas. First floor, design and sales areas along with a mezzanine floor consisting of manufacturing space and staff offices. 

 

The result: a 'warehouse look' which combines an industrial feel with a range of other styles, from the earthy to the polished. We've proudly displayed the building materials that many try to conceal.